Auto importeren razend populair - VBP Autos
 

Auto importeren razend populair

Auto importeren razend populair

Het importeren van tweedehands auto’s uit het buitenland is razend populair. Het aantal geïmporteerde auto’s uit Duitsland, België en zelfs Frankrijk breekt in 2017 alle records. In de eerste vijf maanden van 2017 zijn er al ruim 98.000 auto’s geïmporteerd uit het buitenland. Alleen al de afgelopen maand stond de teller op 17.300 auto’s die geïmporteerd zijn uit Duitsland, België of Frankrijk. Dit is een stijging van maar liefst 23,5% ten opzichte van de eerste vijf maanden in 2016.

De stijging van 23,5% is met name te danken aan een tekort van goede Nederlandse occasions. Daarnaast spelen ook de prijzen in Nederland een grote rol, want voor een leuk uitgevoerde auto betaal je in Nederland vrijwel meteen de hoofdprijs. Zeker in vergelijking met auto’s uit Duitsland of België. In het buitenland is het aanbod van auto’s veel groter, waardoor er ook meer auto’s tussen zitten die rijk uitgerust zijn.

Zelfs inclusief importkosten kunt u behoorlijk besparen op een auto. Dit verschilt natuurlijk wel per auto. Maar u kunt er gerust van uitgaan dat dit bij enkele modellen behoorlijke bedragen zijn. Het is namelijk niet voor niets dat het aantal importauto’s alleen al in de eerste vijf maanden van 2017 met 23,5% gestegen is.

Geen reactie's

Geef een reactie