Top 3 Duitse autosites - VBP Autos
 

Top 3 Duitse autosites

Top 3 Duitse autosites

Mobile.de

Mobile.de is de grootste autosite van Duitsland. Op Mobile.de staan over het algemeen meer dan 1.6 miljoen auto’s te koop. Vrijwel alle Duitse autodealers, handelaren en zelfs particulieren bieden hier hun auto aan. Hierdoor varieert het aanbod van jonge Duitse occasions enorm. Je komt op Mobile.de echt van alles tegen. Niet alleen het aanbod van Mobile.de is een pluspunt. U kunt namelijk heel eenvoudig bekijken wat de klantervaringen zijn van de desbetreffende verkoper. Zijn de termen op de website in het Duits lastig te begrijpen? Geen probleem. De website kan geheel vertaald worden naar het Nederlands. Helaas kent Mobile.de ook een nadeel. De beste koopjes kunnen namelijk zomaar binnen 1 dag verkocht zijn, omdat Mobile.de de grootste autosite is van Duitsland. Houd daarom altijd de website goed in de gaten en wees er snel bij.

AutoScout24.de

Na Mobile.de staat Autoscout24.de op de 2 e plaats. Het aanbod op Autoscout24.de verschilt niet heel erg veel ten opzichte van Mobile.de. Er worden alleen iets meer auto’s aangeboden door particulieren. Daarnaast blijven de auto’s op autoscout24.de net wat langer te koop aangezien de website minder populair is dan mobile.de.

PKW.de

PKW.de is minder bekend dan Mobile.de en Autoscout24.de, maar zeker weten de moeite waard om mee te nemen in uw zoektocht. Op PKW.de worden veelal auto’s aangeboden door particulieren. Staat de ideale auto in uw ogen niet op Mobile.de of Autoscout24.de? Neem dan zeker even een kijkje op PKW.de

 

Geen reactie's

Geef een reactie